Tel: +31(0)639295344

Small group training

Small group training

Als het gaat over small group training dan hebben we het over het trainen in een kleine groep van twee tot zes personen. Je zou zelf een groep samen kunnen stellen, te denken aan familie, vrienden, buurtgenoten en collega’s. Hierdoor heb je meer zin en motivatie om te gaan en kun je beter je doelen realiseren. Samen sporten stimuleert je vaak om door te gaan. De dag en het tijdstip van de training worden bepaald aan de hand van de aanmelding.

Het voordeel van een small group training is dat deze geschikt is voor beginners tot gevorderden en iedereen kan op eigen niveau deelnemen. Je gaat hierdoor, ieder op zijn eigen tempo, op een gezonde en efficiënte manier aan je algehele fitheid werken en je persoonlijke doelen.

Je ervaart alle voordelen van een personal training, maar dan in een groep. Ook heb je te maken met de gezelligheid van trainen in groepsverband. Het voordeel is dat de individuele kosten lager zijn. Hierdoor is personal training is voor iedereen toegankelijk.

Zorg dat je ook alle voordelen gaat zien en ontdek nu wat een small group training met jou kan doen!

Wil je graag meer weten? Vraag dan vrijblijvend informatie aan via het contactformulier en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.