Skip to content

Bedrijfsvitaliteit

Gezonde medewerkers presteren beter!

Ook als bedrijf ben je bij LA-PT aan het juiste adres. Een goede teambuilding helpt inhoudelijk beter, sneller en efficiënter met elkaar te werken. Maar ook vanuit een actief gezondheidsbeleid kiezen veel bedrijven voor collectief sporten.

Conditie- en krachttraining hebben een bewezen positief resultaat op de gezondheid. Sinds de verruiming van de regeling bedrijfsfitness mogen medewerkers ook buiten werktijden sporten. Jouw medewerkers kunnen dus in hun eigen tijd aan hun gezondheid werken, met alle voordelen voor henzelf én voor het bedrijf.

Daarnaast zijn werkgevers in de vernieuwde wetgeving in toenemende mate verantwoordelijk voor de gezondheid van hun medewerkers. Vergoedingen voor bedrijfsfitness zijn volledig als bedrijfskosten aftrekbaar. Fitte medewerkers zijn minder vaak ziek, werken effectiever en zijn vrolijker. Blessures komen bij fitness en groepslessen maar zeer zelden voor

Een fitte collega + een energieke collega = een productieve collega!

Wil jij ook samen met collega’s een intensieve workout volgen of structureel met elkaar sporten? Neem vrijblijvend contact op met LA-PT om de mogelijkheden vóór en ná kantoortijd te onderzoeken.

Kijk hier voor de mogelijkheden die wij bedrijven aanbieden. Heeft u een speciaal verzoek? Geen probleem wij zorgen voor een passend aanbod.

Wil je graag meer weten? Vraag dan vrijblijvend informatie aan via het contactformulier en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.