Skip to content

Zwanger en Fit

Zwangerschapstraining

Voel je je onzeker tijdens of na de zwangerschap en zit je niet meer zo lekker in je vel als voorheen? Dit is een veelvoorkomend probleem bij vrouwen voor, tijdens en/of na de zwangerschap. Gelukkig kan LA-PT jou hierbij ondersteunen met het Personal Training programma: Zwanger & Fit!

Wist je dat sporten tijdens je zwangerschap niet alleen gezond is voor jou, maar ook voor je ongeboren kindje? En dat je minder fysieke klachten ervaart en sneller herstelt van de bevalling als je een goede conditie hebt?

Het Zwanger & Fit programma van LA-PT helpt jou om fit te blijven tijdens en/of weer fit te worden na de zwangerschap. Onze Personal training lessen zijn op maat gemaakt, zodat deze perfect aansluiten bij jouw wensen en lichaam.

Wat de training inhoudt

Bij zwangerschapsfitness van LA-PT kun je denken aan het volgende:

  • Persoonlijke aandacht van een professionele trainer met kennis van het lichaam tijdens de zwangerschap.
  • Een energieke training, speciaal voor vrouwen die in verwachting zijn of vrouwen herstellend van een zwangerschap.
  • Een combinatie van spierversterkende oefeningen, cardio en ontspanning.
  • Een positieve en actieve benadering van jouw zwangerschap.
  • Verbetering van de mentale weerbaarheid door actief te zijn.

Tijdens de training hebben worden veel oefeningen uitgevoerd die speciaal ontwikkeld zijn voor het herstel en het fit houden van jouw lichaam. Meer weten over het sporten na de zwangerschap? Lees dan ons succesverhaal via de volgende link klik hier

Onze personal trainer weet precies welke oefeningen goed passen bij de verschillende fases van een zwangerschap en bij het herstel en de conditie van jouw lichaam. Het gaat er tenslotte om dat jij een zo goed mogelijk resultaat behaalt, zonder hiermee schade aan het lichaam toe te dienen.

 

Wat zijn de kosten van het Zwanger & Fit programma?

De kosten van zwangerschapsfitness of zwangerschapshersteltraining zijn afhankelijk van de trainingsvorm en de hoeveelheid trainingen. Wil je fit blijven en/of herstellen door middel van personal training? Dan kun je al vanaf €35,- per sessie bij ons terecht!

Wil je graag meer weten? Vraag dan vrijblijvend informatie aan via het contactformulier en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.