Skip to content

Over ons

Joao Carlos Pascoal

Ik heb mijn hele leven gesport en begon mijn carrière als voetballer op verschillende niveaus. Omdat mijn kwaliteiten fysiek en snelheid zijn, ontstond er al snel een passie voor fitness. Hierdoor is mijn mindset enorm veranderd en sta ik niet alleen fysiek maar ook mentaal sterker in het leven. Die mindset wil ik door middel van Personal Training graag aan jou overbrengen.

Ik heb een enorme passie voor sport en ik houd ervan mensen te helpen het doel te bereiken wat ze nooit voor mogelijk hielden.

Mijn opleidingen op sportgebied zijn:

– HU Utrecht sport & management
– Les Mills grit: strength en cardio
– Personal Trainer Business
– Zwanger en Fit
– NL actief fitnesstrainer

Daarnaast heb ik heb meer dan vijf jaar in de fitnessindustrie gewerkt om klanten te begeleiden met:

– Afvallen en aankomen op een gezonde manier
– Kracht, wendbaarheid en snelheid
– Houding gerelateerde training
– Topsport gerelateerde training
– Core en stabiliteit training
– Mentale coaching

Donovan de Groot

Mijn naam is Donovan de Groot, ik ben 22 jaar oud en kom uit Den Haag.

Al sinds mijn 7de jaar ben ik fanatiek bezig met topsport. Ik heb alle jeugdteams van ADO Den Haag mogen doorlopen, maar helaas heb ik moeten afhaken door blessureleed in mijn laatste jaar. Ik ben hierna naar de amateurs gegaan en voetbal sinds dit seizoen op het hoogste amateurniveau bij SVV Scheveningen. Ik heb nog steeds de ambitie om het maximale uit mijn voetbalcarrière te halen. Door mijn passie voor sport ben ik altijd bezig geweest met extra trainen voor mezelf. Dit heeft er nadat ik weg moest bij ADO toe geleid dat ik me verder ben gaan verdiepen in Fitness en sport specifieke training methodes. Ik ben er achter gekomen dat ik buiten het zelf trainen en experimenteren, een enorm goed gevoel krijg als ik anderen kan helpen in het bereiken van hun doelen. Ik heb 2 opleidingen afgerond en ben constant nieuwe dingen aan het leren. Buiten training geven doe ik modellenwerk en geef op zondag voetbaltraining bij de RichardKnopperFootballAcademy.

Ik kan niet wachten om mensen te helpen en te motiveren om het maximale uit hunzelf te halen. Of iemand nou een sportspecifiek doel heeft of beter in zijn of haar vel wilt zitten. Ik zal met veel plezier mijn kennis en discipline gebruiken om samen naar jou doelen te werken.

Hopelijk tot snel!

Hoe kan LA-PT jou helpen

We gaan een verbintenis aan, waarbij ik niet alleen persoonlijke training geef maar ook mentale coaching. De essentie van Personal Training zit opgesloten in het woord: Persoonlijk. Jouw persoonlijke situatie en de doelstellingen staan centraal. Ik werk er als Personal Trainer samen met jou aan om je doel te bereiken. Afvallen, algehele fitheid of topsport, bijna alles is mogelijk. Daarbij zal ik zal niet alleen je trainer zijn, maar ook je coach, vertrouwenspersoon en motivator.