Skip to content

Personal Training

LA-PT

De plek om jouw fitness doelstellingen te behalen in Den haag en omstreken.

Westvliet Fitness & Racketclub in Voorburg is een centrale plek waar de Personal Training plaats kan vinden en we samen doelgericht bezig zijn om beter, sterker en fitter te worden.

In overleg kan de Personal Training ook op een andere locatie plaatsvinden.

Ik sta voor kwalitatieve Personal Training en uitgebreide mogelijkheden.

Bij LA-PT ben jij aan het juiste adres om een programma te doorlopen dat afgestemd is op jouw behoeften en waar jij je goed bij voelt. Personal Training bij LA-PT is meer dan alleen zware trainingen. De effectiviteit van een training en een goed schema staat voorop. Verantwoord bezig zijn met jouw doelstelling en dit consistent doen is dan ook de sleutel tot succes.

Een uitgebreide Personal Training geeft jou het plezier weer terug!

Sporten weer leuk vinden, dat is wat wij heel belangrijk vinden. Plezier zorgt ervoor dat jij graag terug komt en doordat jij vaker terugkomt is de kans groter dat jij jouw doel gaat behalen. LA-PT maakt fitness leuk door het uitgebreide aanbod en de persoonlijke mogelijkheden tijdens jouw eigen personal training sessie.

Waarom is fitness zo belangrijk?

Iedereen beschikt over de kwaliteiten om succesvol te zijn en de beste versie van zichzelf te zijn. Maar daar moet altijd iets voor gevonden worden. Een klein essentieel onderdeel wat jouw innerlijke passie aanwakkert en jou het juiste doorzettingsvermogen geeft om vol te houden. Die innerlijke vlam ontsteken wij samen!

Wil je graag meer weten? Vraag dan vrijblijvend informatie aan via het contactformulier en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Bel ons

+31(0)63929544

-OF-