Skip to content

Bootcamp

Bootcamp

Dé manier om effectief te werken aan je fitheid. Het resultaat van deze trainingen is een betere conditie, een strakker lichaam, betere houding en meer kracht. Nog een bijkomend voordeel van bootcamp is dat je lekker buiten bent: je bent er letterlijk ‘even tussenuit’.

Het is de perfecte manier om je hoofd helemaal leeg te maken en je te focussen op je lichaam en de omgeving en tegelijkertijd vitamine-D van de zon binnen krijgen.

Wanneer je je even hard inspant als in de zomerperiode, verbrand je in de winterperiode meer calorieën. Dit klinkt misschien een beetje vreemd, maar toch is het waar. Je lichaam moet harder werken om op temperatuur te blijven waardoor de calorieën sneller verbrand worden.

Bij LA-PT worden wekelijks bootcamp trainingen gegeven, die zeker niet alleen geschikt voor fitte en jonge mensen. Wij zorgen ervoor dat het voor iedereen toegankelijk is en voor elk niveau.

Wil je graag meer weten? Vraag dan vrijblijvend informatie aan via het contactformulier en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.